アフィリエイト・ポータルネット ホーム

アフィリエイト・コミュニティ

チャット中のユーザー


ログイン

ユーザ名:

パスワード:


パスワード紛失

新規登録

オンライン状況

49 人のユーザが現在オンラインです。 (40 人のユーザが フォーラム一覧 を参照しています。)

登録ユーザ: 0
ゲスト: 49

もっと...

teenendoos passen

Banning
(長老)
投稿日時: 2019-2-12 13:25
Net als bij enkelpijn, zijn er talloze voetverwondingen bij hardlopers, maar een paar veelvoorkomende verwondingen vallen op tussen de rest. Plantaire fasciitis, extensorpeontitis, blaren en teennagelverwondingen behoren tot de meest algemeen Nike Air Max 95 Damen ervaren aandoeningen. Plantaire fasciitis is ontsteking van de pezen in de onderkant van de voet, extensor peesontsteking is een ontsteking van pezen langs de bovenkant van de voet naar de tenen, blaren zijn pijnlijke Nike Air Max Tavas Womens vochtophopingen op de huid en teennagelletsel kan blaren op het nagelbed omvatten - of zoveel afstandslopers zullen getuigen van -zwarte of anderszins-verkleurde teennagels als gevolg van acuut letsel.

Om plantaire fasciitis te voorkomen, moeten hardlopers:

Gebruik de RICE-methode om pijnlijke symptomen te verlichten zodra ze zich voordoen.
Overweeg van hardloopschoenen te wisselen. Zoals besproken in de Born to Run van Christopher McDougall, hebben sommige hardlopers geprofiteerd van de overgang naar minimalistische schoenen, blootsvoetsimulerende schoenen of blootsvoets lopen in zijn geheel.
Als alternatief kunt u aangepaste orthesen overwegen. Orthotics kunnen Adidas Zx 750 Womens hardlopers anders op hun voeten laten landen, waardoor de hoeveelheid stress op de hiel wordt verminderd.
Om extensorpeontitis te voorkomen, moeten hardlopers:

Gemakkelijk nieuwe schoenen aantrekken. Extensor peespijn is een veel voorkomend gevolg van hardlopers die te snel kilometers afleggen in schoenen in minimalistische stijl.
Overweeg het gebruik van schuimtape om de pijnlijke regio van de voet te bedekken. Schuimtape kan helpen de pees te blokkeren tegen het raken van de bovenkant van de voet - een veel voorkomende oorzaak van deze vorm van tendinitis.
Zoals bij de meeste inflammatoire letsels, gebruikt u de RICE-methode bij het ervaren van symptomen.
Om verwonding aan de huid, blaarvorming en teennagel te voorkomen, moeten hardlopers:

Draag goed passende schoenen. Bij slecht passend schoeisel mogen voeten de vochtigheid niet verdrijven, wat leidt tot Nike Air Max 270 Hombre blaren. Bovendien kunnen schoenen die niet goed in de teenendoos passen, Nike Air Max 270 Damen teenblessures veroorzaken als gevolg van impactstress - de teennagel raakt de bovenkant van de schoen en veroorzaakt blaasjes en blauwe plekken.
Gebruik katoenen sokken voor lange afstanden. Katoenen sokken houden vocht vast, waardoor de huid wordt geschaafd en ge?rriteerd. Overweeg om vochtafvoerende hardloopsokken te dragen die zijn gemaakt van niet-katoenen materialen.
Gebruik schuimtape bij het begin van teenpijn. Schuimtape kan een opgevangen buffer vormen tussen een potentieel verwond nagelbed en de schoen, waardoor de symptomen worden verzacht voordat ze erger worden.
 
Yahoo!リスティング広告
igosso似顔絵アバター

誰でもできる!ブログで簡単!アフィリエイト

アフィリエイトに役立つ本

このランキングは、当サイトのどのページにリンクしていただいても反映されるようになっています。
アクセス解析

このページの先頭へ戻る