アフィリエイト・ポータルネット ホーム

アフィリエイト・コミュニティ

チャット中のユーザー


ログイン

ユーザ名:

パスワード:


パスワード紛失

新規登録

オンライン状況

61 人のユーザが現在オンラインです。 (42 人のユーザが フォーラム一覧 を参照しています。)

登録ユーザ: 0
ゲスト: 61

もっと...

beaucoup varié en termes

Banning
(長老)
投稿日時: 2019-7-16 13:47
Hoewel onderzoek suggereert dat Kinesio-taping de pijn vermindert en het bewegingsbereik voor sommige musculoskeletale letsels verbetert, is de effectiviteit ervan bij afnemende pijn bij pati?nten met PFPS in onbekend. Verder is Kinesio-taping niet vergeleken met andere taptechnieken, waaronder McConnell-taping.

"Lopen vermindert de impactkrachten op de spieren, gewrichten en pezen, en vermindert ademhalingssnelheid en hartslag", zegt hardlooptrainer Jenny Hadfield, co-auteur Adidas Nmd Dames van Marathoning for Mortals en oprichter van coachjenny.com. "Zodat lopers meer afstand kunnen overbruggen met betere vorm en uitlijning, en een verminderd risico op vermoeidheid."

Om dat probleem op te lossen, heeft een team van de universiteit van Laval onder leiding van Jean-Francois Esculier een panel van 42 internationale experts gerekruteerd om een ??iteratief proces in vier fasen door te nemen in een poging een consensusdefinitie van 'minimalistisch' te bereiken, samen met een 'minimalistisch' Index "die kan scoren, op een schaal van 0 tot 100, hoe minimalistisch een schoen is. (Ik zat samen met mijn RW-collega Scott Douglas, de auteur van de Runner's World Complete Guide to Minimalism en Barefoot Running, in het panel.)

De grote nieuwsmaker van de NYC Marathon van 2017 was Shalane Flanagan, wiens overwinning haar de eerste Nike Air Max 270 Damen Amerikaanse vrouw maakte in 40 jaar om de race te winnen. (Gefeliciteerd met het maken van de geschiedenis, Shalane!)

In de nawee?n van de opwinding van dit jaar hebben we besloten terug te kijken op de afgelopen 47 jaar van de NYC Marathon-trends. We wilden zien wat er is veranderd, wie is verbeterd en hoe de race van hieruit zou kunnen evolueren.

Ze zeggen dat er altijd ruimte is voor verbetering, maar wat betreft atletisch vermogen en racegrootte is er nog ruimte over voor de groei van de NYC Marathon?

Als toptijden en deelnemersaantal voor de populairste marathon ter wereld, vragen we ons af: hebben we de piek bereikt?

Na jaren van gestage groei blijkt uit recente gegevens dat het aantal NYC Marathon-finishers lijkt te worden ge?galiseerd. De race van dit jaar omvatte meer dan 50.000 geregistreerde hardlopers - en dat is waar deelnemersaantallen sinds 2013 rondzweven.Nike Air Max Sequent 2 Dámské

Terugkijkend op het bescheiden begin van de NYC Marathon, had het evenement in 1970 slechts 127 deelnemers - waarvan slechts 55 de finishlijn passeerden. De eerste plaats ging naar Gary Muhrcke, die een laatste tijd van 2:31:38 heeft.

Deelnemersaantallen zijn sinds jaar en dag omhooggegaan (behalve in 2001, toen het aantal na 9/11 daalde) - dat wil zeggen, tot 2015. De raceverhalen zijn recentelijk afgezwakt, wat erop kan wijzen dat de populariteit van het hardlopen een piek heeft bereikt.

Dat gezegd hebbende, de NYC Marathon wordt door meer mensen dan ooit genoten. In de loop der jaren zijn de deelnemers heel divers geworden op het gebied van geslacht, leeftijd, nationaliteit en vaardigheid.

Winnaars zijn sneller geworden, maar het pakket is aan het vertragen

In de afgelopen 47 jaar zijn winnende racetijden sneller geworden in beide geslachten. De beste finishers van vandaag Nike Air Max 97 Donnavervolledigen de race in aanzienlijk kortere tijd dan diegene die de eerste NYC Marathon in 1970 runden.

Hoewel de algemene trend is dat de Nike Air Max Motion Donna snelheid in de loop van de tijd verbetert of gelijk blijft, zijn de mediane racetijden over de hele linie langzamer geworden.

Dit kan worden toegeschreven aan de groeiende populariteit van het evenement en het feit dat de race nu een breder scala aan hardlopers aantrekt (en meer deelnemers in het algemeen), inclusief degenen die de sport minder serieus nemen.
 
Yahoo!リスティング広告
igosso似顔絵アバター

誰でもできる!ブログで簡単!アフィリエイト

アフィリエイトに役立つ本

このランキングは、当サイトのどのページにリンクしていただいても反映されるようになっています。
アクセス解析

このページの先頭へ戻る